Rüyada arkadaşını zayıf görmek

Rüyada arkadaşını zayıf görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kişinin gönlünü alacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını zayıf gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Rüyada bir arkadaşını zayıflamış görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını zayıf görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşı zayıflamış görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını zayıflamış görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını çok zayıflamış görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı zayıf görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına işaret eder.

Rüyada zayıf not aldığını görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments