Rüyada başkasını zayıflamış görmek

Rüyada başkasını zayıflamış görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Rüyada başkasını zayıflamış gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada babayı zayıflamış görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi zayıflamış görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işarettir.

Rüyada ölen birini zayıflamış görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini çok zayıflamış görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarını zayıf görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada zayıflayan birini görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada zayıf deve görmek ağız tadının da kaçacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments