Rüyada kendini zayıflamış olarak görmek

Rüyada kendini zayıflamış olarak görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rakiplerin başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada kendini zayıflamış olarak gördüyseniz:

  • Değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Rüyada sınavdan zayıf not almak maddi olarak epey kayıp verileceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Rüyada düşmanını zayıf görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Rüyada annemi zayıflamış görmek allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına tabir olunur.

Rüyada zayıf ve güzel görünmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini zayıflamış görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada zayıflamış erkek görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada zayıf kişi görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanı zayıflamış görmek çok sorunlu günler geçireceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments