Rüyada yüksekten düşüp ölmemek

Rüyada yüksekten düşüp ölmemek kazancın çoğalacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp ölmemek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının yüksekten düştüğünü görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalettir.

Rüyada yüksekten düşmeden inmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşen görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments