Rüyada birini yaralamak

Rüyada birini yaralamak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ayrılanların birleşeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini yaralamak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada yılanı yaralamak kazancının tükenmeyeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada köpeği yaralamak elindeki herşeyi kaybedeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurt yaralamak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini yaralamak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tabancayla birini yaralamak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, hasretlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada insan yaralamak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada kaplan yaralamak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada silahla yaralamak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments