Rüyada birini tırmaladığını görmek

Rüyada birini tırmaladığını görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birini tırmaladığını gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada yüz tırmalamak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işinde verimsiz olacağına işarettir.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, elinize para geçeceğine işaret eder.

Rüyada kedi tırmalamak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek tırmaladığını görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini tırmalamak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments