Rüyada birini silmek

Rüyada birini silmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, gelirinin garanti olacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini silmek gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Rüyada bebeğin altını silmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin yerlerini silmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada beyaz kapı silmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, çok rahat bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada otobüs camı silmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin cam sildiğini görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını silmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, refah içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerini silmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalettir.

Rüyada kıçını silmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments