Rüyada ellerini silmek

Rüyada ellerini silmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, ileriye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ellerini silmek gördüyseniz:

  • Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor.

Rüyada havluya el silmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına yorulur.

Rüyada elini silmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine inanılır.

Rüyada ellerini silmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleri silmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada el silmek doğru yolu bulacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu ayakkabı silmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandalye silmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tezgah silmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments