Rüyada birini özlemek

Rüyada birini özlemek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada birini özlemek gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek huzurunu yerine getireceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya tabir olunur.

Rüyada kardeşini özlemek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok özlemek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada birine özlediğini söylemek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine işaret eder.

Rüyada çok özlediğin birini görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada özlediğine sarılmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada çok özlediği birini görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlediği birine sarılmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments