Rüyada evde birini saklamak

Rüyada evde birini saklamak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalettir.

Rüyada evde birini saklamak gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada evde birini saklamak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, borçlanıp, hasta olacağına yorulur.

Rüyada insan saklamak rahat yüzü göreceğine, şifa ve moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada bıçağı saklamak allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada odun saklamak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birşeyleri saklamak dertlerinin unutulacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada et saklamak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada şarap saklamak yeni fırsatlar sunulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments