Rüyada birini korumak

Rüyada birini korumak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada birini korumak gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kardeşimi korumak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada köpeklerin koruduğunu görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada oğlunu korumak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek korumak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu korumak dini vecibelerini yerine getireceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada emaneti korumak istenmediğiniz bir yere gitmeye, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini korumak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet eder.

Rüyada başbakanı korumak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments