Rüyada dere ırmak görmek

Rüyada dere ırmak görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, yanlış kararlar vereceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada dere ırmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada dere ırmak görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada mavi ırmak görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kötü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru ırmak görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada ters akan ırmak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ırmaktan su içmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmak üstünde yürümek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret eder.

Rüyada çay ırmak görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments