Rüyada su ırmak görmek

Rüyada su ırmak görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına inanılır.

Rüyada su ırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Rüyada ırmaktan su içmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, sorunlarını bu sayede çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmakta su görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalettir.

Rüyada su ırmak görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada su ırmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına işaret eder.

Rüyada dere ırmak görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ırmak görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına yorulur.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işarettir.

Rüyada mavi ırmak görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments