Rüyada bulanık ırmak görmek

Rüyada bulanık ırmak görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yüksek mevkilere getirileceğine delalettir.

Rüyada bulanık ırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada bulanık ırmak görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada duru ırmak görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, küskünlük yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş ırmak görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ırmaktan geçtiğini görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan abdest almak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, bundan hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tertemiz ırmak görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada büyük bir ırmak görmek mevkilerinin yüksek olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments