Rüyada hamile kalacağını duymak

Rüyada hamile kalacağını duymak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, mali olarak küçüleceğine işarettir.

Rüyada hamile kalacağını duymak gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Rüyada hamile kalacağını duymak saygı değer bir konuma çıkacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalamadığını görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalan birini görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işarettir.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada hamile kalamamak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın altında kalan birini görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalettir.

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments