Rüyada ölü gömülürken görmek

Rüyada ölü gömülürken görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sıkıntıların biteceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölü gömülürken gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Rüyada ölünün gömülürken dirildiğini görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü gömülürken görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada birini gömülürken görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı açmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömülü para görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini toprağa gömülü görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini gömülürken görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömülü altın bulmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments