Rüyada kolunun felç olduğunu görmek

Rüyada kolunun felç olduğunu görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işaret eder.

Rüyada kolunun felç olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada kolunun felç olduğunu görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Rüyada felçli olduğunu görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzün felç olmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dünya malının çoğalacağına delalettir.

Rüyada felç geçiren birini görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments