Rüyada birini düğüne giderken görmek

Rüyada birini düğüne giderken görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini düğüne giderken gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada birini düğüne giderken görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına yorulur.

Rüyada kendini düğüne giderken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Rüyada kabeye giderken görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kızı askere giderken görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına yorulur.

Rüyada annesini hacca giderken görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada anneyi hacca giderken görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birini hacca giderken görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini hacca giderken görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mert günay

Rüyada köydearaba geldi çok neşeli insanlar arabadolu banada işaret ettiler neregidiyonuz dedim düğüne dediler ben gitmedim cevap verirseniz sevinirim