Rüyada birini başı açık görmek

Rüyada birini başı açık görmek yol yordam öğretileceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini başı açık gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Rüyada başı açık dışarı çıkmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet eder.

Rüyada başı açık kuran okumak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başı açık bayan görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini başı açık görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını başı açık görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada başkasını başı açık görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına tabir olunur.

Rüyada başı açık namaz kıldığını görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, maddi kayıpların olacağına rivayet eder.

Rüyada birini başı açık görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments