Rüyada karısını başı açık görmek

Rüyada karısını başı açık görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada karısını başı açık gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Rüyada karısını başı açık görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalettir.

Rüyada karısını açık görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada açık baş görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş açık görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş açık kuran okumak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı açık kadın görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi başı açık görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments