Rüyada birine soğuk su vermek

Rüyada birine soğuk su vermek hainlik yapacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine soğuk su vermek gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, üzeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak borç ödemeye, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğuk suya düşmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada soğuk su içmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada birine soğuk su vermek elinin bollaşacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada şişede soğuk su görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments