Rüyada kuma gittiğini görmek

Rüyada kuma gittiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuma gittiğini gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada kuma gelmesini görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde kuma batmak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada kendini kuma olarak görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işarettir.

Rüyada kuma olduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada ayağını kuma gömmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına inanılır.

Rüyada kuma dövmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kuma görmek büyük savaşların yaşanacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada kuma yatmak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments