Rüyada kendini kuma olarak görmek

Rüyada kendini kuma olarak görmek geçineceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kuma olarak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Rüyada eşine kuma getirmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kuma gitmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada kuma almak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalettir.

Rüyada kuma yatmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kalp kıracağına delalettir.

Rüyada kuma yazı yazmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek iflas edeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarını kuma gömmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kuma görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments