Rüyada bitkisel ilaç görmek

Rüyada bitkisel ilaç görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işaret eder.

Rüyada bitkisel ilaç gördüyseniz:

  • Bazı gelirleriniz sonlanabilir veya yeni gelirler edinebilirsiniz.

Rüyada bitkisel ilaç görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sonradan da çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada bitkisel çay içmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

Rüyada bitkisel çay görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bitkisel ot görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada bitkisel yağ görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitkisel hayata girmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işaret eder.

Rüyada ilaç içmemek zor günlerin uzaklaşacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada ilaçla böcek öldürmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments