Rüyada akrebe basmak

Rüyada akrebe basmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, makamının ve ününün artacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrebe basmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz değişiklikleri olumsuz karşılamamalısınız.

Rüyada akrebin üstüne basmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada akrebe basmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı içinde akrep görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına yorulur.

Rüyada iki tane akrep görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev akrep görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbisesinde akrep görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına inanılır.

Rüyada yatak odasında akrep görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işarettir.

Rüyada ölü akrep görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments