Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sağlığının yerinde olacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz her zamankinden kolay olabilir.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada hamurun üstüne basmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin üstüne basmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bokun üstüne basmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezarların üstüne basmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalettir.

Rüyada fare üstüne basmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, mutluluk bulacağına işarettir.

Rüyada birinin üstüne basmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments