Rüyada birine hizmet etmek

Rüyada birine hizmet etmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerinin düzeleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada birine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Gereken değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Rüyada mürşidine hizmet etmek allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada hizmetçi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet eder.

Rüyada anneye hizmet etmek yüzünün her daim güleceğine, kara kara düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına yorulur.

Rüyada misafirlere hizmet etmek hırpalanacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada kendini hizmetçi olarak görmek maddi gücünün azalacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Rüyada şeyhe hizmet etmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine hizmet etmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments