Rüyada kendini hizmetçi olarak görmek

Rüyada kendini hizmetçi olarak görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, günahlarından tövbe etmeye, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini hizmetçi olarak gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Rüyada mürşide hizmet etmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet eder.

Rüyada birilerine hizmet etmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine inanılır.

Rüyada hastaya hizmet etmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada alime hizmet etmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işaret eder.

Rüyada ölüye hizmet etmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına hizmet etmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hizmet etmek eksiklerinin farkına varacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek hizmetçi görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments