Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, büyük atılımlar yapacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Dürüst olmalısınız.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada başbakana hizmet etmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada alime hizmet etmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Rüyada hastaya hizmet etmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mürşidine hizmet etmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine hizmet etmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada patrona hizmet etmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada birisine hizmet etmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments