Rüyada başkasına abdest suyu dökmek

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Rüyada birine abdest suyu dökmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına alamet eder.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest suyu dökmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest alana su dökmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada abdest alan birine su dökmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulur.

Rüyada birinin arkasından su dökmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada leğendeki suyu dökmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin başından su dökmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments