Rüyada suyu dökmek

Rüyada suyu dökmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulur.

Rüyada suyu dökmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var.

Rüyada mezarlıkta su dökmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kazancın katbekat artacağına işarettir.

Rüyada birinin başından su dökmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara su dökmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyu dökmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada eline su dökmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya tuz dökmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments