Rüyada birinden mesaj geldiğini görmek

Rüyada birinden mesaj geldiğini görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Rüyada birinden mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek adaletin geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine yorulur.

Rüyada birinden mesaj geldiğini görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments