Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, keyfinin kaçacağına, dikkat çekeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlıklı ve zinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden mesaj geldiğini görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments