Rüyada birinden iş teklifi almak

Rüyada birinden iş teklifi almak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden iş teklifi almak gördüyseniz:

  • İş hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş teklif almak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birinden iş teklifi almak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalettir.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, yaşamına bakacağına işaret eder.

Rüyada iyi bir iş teklifi almak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir iş teklifi almak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada başka bir iş teklifi almak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada telefonda iş teklifi almak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments