Rüyada iş teklif almak

Rüyada iş teklif almak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, ömür boyu devam edeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulmaktadır.

Rüyada iş teklif almak gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Rüyada iş teklifini reddetmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş teklif almak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir iş teklifi almak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, işsiz kalmaya tabir olunur.

Rüyada telefonla iş teklifi almak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski işyerinden teklif almak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir iş teklifi almak yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birinden iş teklifi almak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni iş teklifi almak boş kuruntularla uğraşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments