Rüyada birikmiş yumurta görmek

Rüyada birikmiş yumurta görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, ömür boyu süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birikmiş yumurta gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada birden fazla yumurta görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden yumurta almak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizden yumurta toplamak zafer ve bol kazanç getireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinden yumurta düşürmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada çift sarılı yumurta yemek mutluluğunun da artacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada büyük yumurta toplamak kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, ağız tadından olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments