Rüyada birden fazla yumurta görmek

Rüyada birden fazla yumurta görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, çaresizleşeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla yumurta gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Rüyada birden fazla yumurta görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalettir.

Rüyada birden fazla havuz görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla dolunay görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla sigara içmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla tarak görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla ayakkabı görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla mezar görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments