Rüyada birden fazla tarak görmek

Rüyada birden fazla tarak görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ün sahibi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla tarak gördüyseniz:

  • Gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada birden fazla tarak görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulur.

Rüyada birden fazla cenin görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birden fazla elbise görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına işarettir.

Rüyada birden fazla gömlek görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla bavul görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla tavuk görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla ünlü görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada birden fazla hortum görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments