Rüyada birden fazla mezar görmek

Rüyada birden fazla mezar görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, gelirinin daimi olacağına, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine inanılır.

Rüyada birden fazla mezar gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada birden fazla mezar görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla polis görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla kaplumbağa görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla güvercin görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada birden fazla gelin görmek allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla adam öldürmek kötü giden işlerin düzeleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla güneş görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments