Rüyada birden fazla oda görmek

Rüyada birden fazla oda görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla oda gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Rüyada birden fazla oda görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla iğne görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada birden fazla saat görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla gelinlik giymek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla gemi görmek çok sevileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla arı görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla koç görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla fare görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments