Rüyada birden fazla saat görmek

Rüyada birden fazla saat görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla saat gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Rüyada birden fazla kol saati görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla saat görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla çanta görmek saygısını toplayacağına, söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada evde birden fazla yılan görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada birden fazla terlik görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada birden fazla balık görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla dolunay görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla aslan görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments