Rüyada birden fazla hortum görmek

Rüyada birden fazla hortum görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, mal kaybına uğrayacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kazancın ikiye katlanacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla hortum gördüyseniz:

  • Tartışmamalı, pozitif olmalısınız.

Rüyada birden fazla hortum görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla cami görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla sevgili görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla bilezik görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek amacına nail olacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada birden fazla tesbih görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla dolunay görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments