Rüyada birden fazla tesbih görmek

Rüyada birden fazla tesbih görmek kendisini işine veremeyeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla tesbih gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Rüyada birden fazla tesbih görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Rüyada birden çok tesbih görmek kul hakkına girmeyeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla erkek bebek görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine inanılır.

Rüyada birden fazla yumurta görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada birden fazla kıyafet görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine rivayet eder.

Rüyada evde birden fazla yılan görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla gömlek görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, günah işlemekten korunacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kişiyle kavga etmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments