Rüyada birden fazla telefon görmek

Rüyada birden fazla telefon görmek de zenginliğe kavuşacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, ticaretinin gelişeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada birden fazla telefon gördüyseniz:

  • Karşı çıkmadan önce sakinleşmenizde fayda var.

Rüyada birden fazla telefon görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla ayakkabı almak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla hilal görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla kapı görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla altın bilezik görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla yüzük görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla ayakkabı görmek huzursuz olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments