Rüyada birden fazla balık görmek

Rüyada birden fazla balık görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla balık gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Rüyada birden fazla balık görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla gelinlik görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla fare görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada birden fazla beyaz köpek görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına inanılır.

Rüyada birden fazla yorgan görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla maymun görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla bebek emzirmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla altın bilezik görmek allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments