Rüyada birden fazla maymun görmek

Rüyada birden fazla maymun görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, ters giden durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla maymun gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Rüyada birden fazla maymun görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, biraz olsun hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla örümcek görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla erkek görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla koyun görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına işarettir.

Rüyada birden fazla ölüm haberi almak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla hediye almak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla hortum görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments