Rüyada birden fazla akrep görmek

Rüyada birden fazla akrep görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla akrep gördüyseniz:

  • Çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, gereken zamanlarda desteklenmenize yardımcı olabilir.

Rüyada birden fazla akrep görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla polis görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla oda görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla gelinlik giymek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla göz görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla aslan görmek zararın telafi edileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, yediği ekmeğin verimli olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments