Rüyada birden fazla göz görmek

Rüyada birden fazla göz görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, hayırlı kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla göz gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada birden fazla göz görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla beyaz köpek görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalettir.

Rüyada birden fazla erkek görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, maddi konuda zayıflayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla sevgili görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla gemi görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla asker görmek hayır işleri yapacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla koç görmek gözden düşeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments