Rüyada birden fazla polis görmek

Rüyada birden fazla polis görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, yapılan planların alt üst olacağına, kalben çok rahat edileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla polis gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Rüyada birden fazla polis görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına delalettir.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla elbise görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla cüzdan görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, yeni bir semte taşınılacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla hayvan görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla araba görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, masumluğunu ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla doğum yapmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments