Rüyada bir yerden aşağı atlamak

Rüyada bir yerden aşağı atlamak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, insanlarla uyumunun artacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Aileniz içinde bazı fikir ayrılıkları olabilir.

Rüyada bir yerden aşağı atlamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak hastalanacağına, üzüleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada camdan aşağı atlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada evden aşağıya atlamak ibadete ağırlık verileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulur.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak lüksüne de lüks katacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments